Keväällä 2019 käydään ainakin eduskunta- ja europarlamenttivaalit. Aikaisemmin keväälle suunnitellut maakuntavaalit jäänevät tällä kertaa käymättä, mutta vaaliruuhkalta ei voida silti välttyä. 

Päällekkäisistä vaaleista johtuen kampanjointi tulee olemaan entistä hankalampaa ja erottautuminen suuresta massasta vaatii paljon työtä. Vaaleja käydään koko ajan enemmän ja enemmän sosiaalisessa mediassa, mutta erottuminen ei ole sielläkään enää niin helppoa kuin pari vuotta sitten. 

Sosiaalinen media on tänä päivänä täynnä yrityksiä, organisaatioita, ihmisiä, julkkiksia, poliitikkoja ja tubettajia, jotka haluavat saada viestinsä näkyviin. Vanhasta auktoriteettikeskeisestä mediasta on päästy mediaan, jossa jokainen keskustelija on samalla tasolla ja äänen saaminen kuuluviin vaatii onnistumista markkinoinnissa. 

Vaaliehdokkaalle tärkeää on edustava ulkokuva. Mahdollisen äänestäjän tulee pystyä katsomaan vaaliehdokasta sellaisena henkilönä, jonka äänestäjä pystyisi kuvittelemaan eduskunnassa asti. Toisaalta vanhanaikainen ja tylsähkö politiikko ei enää sosiaalisessa mediassa pärjää, vaan irtiottojakin pitää pystyä tekemään.

Nykypäivän somepoliitikko osallistuu aktiivisesti keskusteluun kaikkialla, eikä vain omalal seinällään. Somevirtaan hukkuvien pitkien mielipidetekstien oheen somepoliitikko lisää graafista sisältöä, joskus jopa meemejä. Sosiaalisten medioiden ja verkkosivujen siisti ulkoasu antaa hänestä edustavan kuvan. Somepoliitikko osaa olla aktiivinen useammassa sosiaalisessa mediassa ja käyttää sujuvasti niin Facebookia ja Twitteriä kuin nuorison suosimaa Instagramia. Äänestyspäätöstä helpottamaan on tehty lyhyitä vlogeja tai jopa vaalivideo, jotka leviävät erityisesti Facebookin algoritmien ansiosta. 

Tuntuuko siltä, että tarvisit apua kaiken tämän toteuttamisessa? Potsi.fi tarjoaa ehdokkaille modernit ja helppokäyttöiset nettisivut, laadukkaat henkilökuvat sekä mainokset, joiden avulla erotut eduksesi ja tavoitat äänestäjät näyttävästi ja visuaalisesti selkeästi. Takaamme nuorekkaan lähestymisen ja ammattitaitoisen jäljen huokeaan hintaan asiakasta kuunnellen.

Starttipaketti

  • WordPress-pohjaiset verkkosivut sisältäen tarvittavan sisällöntuotannon ja sivuston asennuksen
  • 5 painokelpoista valokuvaa sisältäen kuvauksen ja editoinnin
  • 3 vapaavalintaista graafista työtä esimerkiksi mainosta

Yhteensä: 549€ (sis. ALV. 24%)

Hinta ilman verkkosivuja 199€ (sis. ALV. 24%)


Vaalivideo

  • Videon suunnittelun asiakkaan kanssa
  • Videon kuvaammisen ja äänittämisen
  • Editoinnin
  • 2-3 minuuttisen viimeistellyn videon

Yhteensä: 499€ (sis. ALV. 24%)


[wpforms id=”1022″ title=”false” description=”false”]