Mikä Potsi ?

Uudenlainen markkinointitoimisto

 

 

 

 

 

Nuorekas

Innovatiivinen

Monialainen

Osaava

“Markkinoinnin ei tarvitse olla jämähtänyttä ja hidastunutta. Se on parhaimmillaan innovatiivista ja erottuvaa, mutta silti luotettavaa.”

Emme ole suuri markkinointitalo, olemme nuorista tekijöistä koostuva ryhmä. Tiimimme koostuu neljästä nuoresta lukiolaisesta, joilla on harrastus- ja työkokemusta valokuvaamisesta ja markkinoinnista. Yhdessä meillä on työkokemusta mm. yrittäjyydestä, toimittajan työstä, B2B-myynnistä ja useista järjestöistä.

Haluamme tarjota taitojamme erityisesti kasvua etsiville yrityksille, joilla on tahto erottua uudenlaisella markkinoinnilla. Takaamme nuorekkaan ja innovatiivisen lähestymistavan.

Toimistomme tarjoaa monenlaisia palveluita verkkosivuista valokuvauksiin. Meille kuitenkin tärkeintä on, että pystyt palveluidemme avulla muokkaamaan yrityksesi viestintää parhaasi mukaan. Pyrimmekin muuttamaan tuotevalikoimaa asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Sosiaalisen median kanavat ohjaavat ostokäyttäytymistä samalla tavalla kuin vaikka lehtimainokset, mutta mahdollisuudet saavuttaa laaja yleisö pienellä budjetilla ovat suuret. Siksi tarjoamme laadukkaat digitaalisen ja sosiaalisen median palvelut, joiden avulla erotut eduksesi Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa.

Tiimimme

Matias Mäkiranta

Matias Mäkiranta

Matias@potsi.fi

+358 45 263 6712

Anton Herala

Anton Herala

Anton@potsi.fi

Eero Roslander

Eero Roslander

Eero@potsi.fi

Niklas Vaulanen

Niklas Vaulanen

Niklas@potsi.fi

potsi@potsi.fi

b

Y-tunnus: 2832924-6