VALOKUVAUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALOKUVAUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laadukkaat valokuvat meiltä

Hoidamme laadukkaat valokuvaukset tilanteeseen kuin tilanteeseen sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Kuvaukseen sisältyy myös kuvien editointi.  

Valokuvaukset alkaen 99€ (alv 0)

Pakettimme

Valokuvauspakettimme sisältävät kuvauksen suunnittelun asiakkaan kanssa,  valitsemasi pituisen kuvauksen toivomassasi miljöössä, kuvien editoinnin ja painolaatuisten valokvuien toimituksen digitaalisesti suoraan tietokoneellesi.

Muotokuvaus

Muotokuvaan voit tulla niin merkkipäivän johdosta kuin muutoin vain, yksin tai yhdessä. Otamme sopimuksen mukaan muotokuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Hyvä muotokuva ikuistaa tärkeän päiväsi ja luo mieliinpainuvan muiston. Tyypillisiä muotokuvaustilanteita ovat mm.

  • Hääkuvat
  • Rippi- ja valmistujaiskuvat
  • Vauva- ja lapsipotretit
  • Lemikkikuvat
  • Henkilöstökuvat

Dokumentaarinen kuvaus

Potsi.fi otaa dokumentaariset kuvat juhlistasi ja tapahtumistasi ammattitaitoisesti ja voit itse keskittyä oleelliseen. Ikuistamme niin perhejuhlat kuin näytöksetkin näyttävästi. 

Miljöö- ja tuotekuvaus

Potsi.fi ottaa yrityksellesi laadukkaat tuote- ja mainoskuvat valitsemassasi miljöössä. Laadukkaat tuotekuvat saavat tuotteesi vaikuttamaan houkuttelevammalta ja erotut eduksesi tarjonnan tulvassa.

Tuote voi olla niin tavara, henkilö, palvelu tai tila. Meidän tehtävämme on luoda tuotteesta elävä ja houkutteleva kuva. Valokuvat ovat tuotteidesi näyteikkuna verkkoon, me varmistamme, että näyteikkuna on myös myyvä. 

Siirry tilaamaan

Tilauslomakkeeseen